Service­snickare Österlen

Byggarbetsplats vid soluppgång

Vi söker självgående snickare med yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet.

Vi värdesätter att man vill utvecklas inom bygg och arbetsledning, att man vill ta ansvar och kan arbeta självständigt. Vissa av våra uppdrag kan innebära att man är samordningsansvarig för andra yrkesgrupper. För den rätte finns det även möjlighet att vidareutvecklas inom företaget.

Arbetsuppgifter

De olika delarna i din roll utöver din professionella roll som servicesnickare är planering av inkommande servicejobb tillsammans med administrativt ansvarig samt din arbetsledare. Vidare så är uppföljning, dokumentation och rapportering till kund en viktig uppgift. Du ansvarar också för att säkerställa att material, utrustning och maskiner samt eventuell annan viktig utrustning finns i din bil så du får en effektiv arbetsdag.

För att leva upp till förväntningarna krävs att du är självgående, lösningsorienterad och inte minst händig samt du har en utpräglad servicekänsla. Andra viktiga egenskaper är att du är ansvarsfull och flexibel, har social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta egna initiativ, arbeta målinriktat och du utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och kvalitet. Din förmåga att samarbeta med andra är lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja och engagemang är en förutsättning för att trivas som servicesnickare.

Formella Krav

  • B-Körkort är ett krav. (servicebil fås vid anställning)
  • Datorvana
  • Övriga förekommande relevanta utbildningar är meriterande.

Övrig information

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning 100% med provanställning i 6 mån.
  • Plats: Österlen
  • Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Vid frågor så hör gärna av er på mejl info@byggmp.se eller telefon 010-303 13 80